MASSAGE

Particulieren

Je kunt bij ons terecht voor verschillende massages. Interesse? Stuur ons een e-mail!

Sport/Klassieke massage

De Sport/Klassieke massage is gericht op het ontspannen en activeren van spieren en het verbeteren van de doorbloeding Het activeren van de spieren en verbeteren van de doorbloeding.

Ontspanningsmassage

 De ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door langzame strijkingen en kneden. Ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid.

Antistress massage

 De antistress massage is en combinatie van verschillende massage technieken. Het is een heerlijke ontspannende en rustgevende massage. De rug, schouders, nek, hoofd, benen, voeten, armen en handen. De antistress massage duurt 90 minuten

Stoelmassage

 De Shiatsu stoelmassage is een ontspannende en activerende massage. Het is een drukpuntmassage. De rug, schouders, nek armen en handen worden gemasseerd. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Na de behandeling op de massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Shiatsu

 Shiatsu is een vorm van massage, waarbij met hand- of vingerdruk de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Een behandeling werkt ontspannend voor lichaam en geest.

 

Voor bedrijven

Stoelmassage
Stoelmassage is een bundeling van Oosterse en Westerse massage met als doel effectief te masseren terwijl de cliënt de kleding aanhoudt. De stoelmassage wordt meestal uitgevoerd op de werkplek, op een speciaal voor dit doel ontworpen massagestoel. Een volledige stoelmassage behandeling is kort en effectief. Een sessie duurt hooguit 20 minuten, terwijl de effecten van de behandeling veelal dieper gaan en langer doorwerken. Na een behandeling voelt u zich weer frisser en fitter, zowel geestelijk als lichamelijk. Door een stoelmassage behandeling wordt de doorbloeding bevorderd en het zenuwstelsel gestimuleerd. Voornamelijk worden de nek, de schoudergordel en de rug behandeld. Maar ook het hoofd, de armen en de handen worden dusdanig gemasseerd dat er een evenwicht tussen het hoofd en het hart, het denken en het voelen, ontstaat. Deze vorm van massage zorgt voor een goede gezondheid en welzijn op de werkplek.

Voordelen stoelmassage

  • De werkgever kan de kosten afschrijven als bedrijfskosten.
  • Cliënt kan de kleren aanhouden
  • Een sessie duurt hooguit 20 minuten
  • Na een behandeling voelt u zich weer frisser en fitter
  • Tegen gaan van RSI klachten bij uw werknemers

 

Wij werken per offerte voor bedrijven. Interesse? Stuur ons een e-mail!