Bedrijven programma's Pilates Studio Leiden

Gezonde en tevreden werknemers zetten hun beste beentje voor. Afhankelijk van het soort werk kunnen werknemers te maken krijgen met stress, rugklachten of KANS (nek-, schouder- en armklachten).

Om een steentje bij te dragen aan de gezondheid van de werknemers en tegelijkertijd de teamspirit te verhogen kun je als bedrijf bewegingslessen, Pilates en/ of Do-In lessen, aanbieden.

De lessen richten zich, afhankelijk van de wensen, op het verbeteren van de lichaamshouding, bewustwording van lichaamsspanning en leren te ontspannen, een betere concentratie, flexibiliteit en kracht in het lichaam. Afhankelijk van uw wensen zijn de lessen gemakkelijk te organiseren.

Pilates/ Do-In kan ook een onderdeel zijn van feestelijke of andere gezamenlijke, zakelijke activiteiten ter bevordering van uw ontspanning en saamhorigheid.

De lessen kunnen op locatie of in de studio gegeven worden.

Er kan vrijblijvend een afspraak gemaakt worden.

Pilates

Pilates is een training voor het hele lichaam. De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod.
De resultaten van Pilates zijn verhoogde flexibiliteit, zichtbaar verbeterde lichaamshouding, soepele en sterke rug, platte buik en strakke, lange spieren.

  • Betere lichaamshouding en lichaamsbewustheid
  • Een sterke en soepele wervelkolom, dus minder kans op nek- en rugklachten.
  • Sterke buik- en rugspieren
  • Sterke spieren rondom het bekken (billen, onderrug en bovenbenen).
  • Een goede beheersing van de bekkenbodem spieren.
  • Verhoogde lenigheid.
  • Een betere balans.
  • Een verhoogde stofwisseling.

Pilates heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Als je pilates eenmaal in je leven hebt ingepast zul je merken hoe de voordelen in je dagelijks leven. Pilates heeft een ontspannende uitwerking en verhoogt je energiepeil: Je voelt je goed!

Do-In

Do-In is een vorm van lichaamstraining waarbij door middel van strekkingen, ademhalingstechnieken en kracht opbouwende oefeningen de vrije stroom van energie wordt gestimuleerd. Wanneer de energie, in Oosterse landen Ki of Chi genoemd, onbelemmerd door het lichaam kan stromen is er balans, waardoor ziekten en andere ongemakken kunnen worden voorkomen. Do-In is een ontspannen training om fit en lenig te worden en te blijven.

Meer informatie over onze mogelijkheden voor uw werknemers? Neem contact met ons op!