Coaching – mini retraite – massage

COACHING – mini retraite – massage

MIND & BODY staan in nauw contact met elkaar. Al zijn er momenten dat ze elkaar even kwijt zijn. De combinatie coaching én sport zorgt ervoor dat je weer in letterlijk in beweging komt, weer verder kunt. Of juist een andere richting op gaat. Sta jij op een kruispunt in je leven? Door pensioen, echtscheiding, moederschap, studie, burn-out, lege nest syndroom of wat dan ook? Dan is het coachingsprogramma iets voor jou!
Elk coachingsprogramma start met een vrijblijvend intake gesprek van een half uur. Daarin bespreek jij je gedachten en wensen (waar sta je nu en waar wil je graag naartoe).
De coaching zelf duurt anderhalf uur en bestaat uit twee delen. Onder het genot van een kop koffie of thee  beginnen we met het ‘MIND’ gedeelte. Je kunt je hoofd leegmaken en je hart luchten waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe doelen. Vervolgens komt het ‘BODY’ gedeelte aan bod. Dat kan per keer verschillen, of naar wens. Heb je behoefte aan meer kracht, dan is een Personal Gravity training ideaal. Is het meer het moment voor zachtheid en naar binnen keren, dan doen we een 1-op-1 Yoga.

Lees meer