LESVORMEN

LESVORMEN

Pilates Mat

Pilates is een training voor het hele lichaam. Zowel kracht, lenPilates is een training voor het hele lichaam. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. De resultaten van Pilates zijn verhoogde flexibiliteit, zichtbaar verbeterde lichaamshouding, soepele en sterke rug, platte buik en strakke, lange spieren. Pilates Studio Leiden biedt verschillende vormen van Pilates op de mat. Zo is er Barre Pilates dat oefeningen op de mat combineert met bewegingen aan de barre (balletbar). Of de energieke Pilates HIT waarbij je hartslag flink omhoog gaat en verschillende materialen worden gebruikt. Klik hier voor het rooster of maak een afspraak voor een introductieles.

Pilates Gravity

Deze semi-personal training wordt gegeven op de speciale Gravity-toestellen aan maximaal vijf personen. Deze training werkt aan spieruithoudingsvermogen, kracht en tonus, verbeterde flexibiliteit en daagt de coƶrdinatie en beheersing uit.  Het toestel is op verschillende niveaus in te stellen. Met het  gewicht van de deelnemer als weerstand is dit de ideale krachttraining. Er is een grote variatie aan oefeningen. Je traint sterke, lenige spieren en boekt razendsnel resultaat.

Yin Yang Yoga

Yin is de zachte, vrouwelijke, receptieve en meer energetische kant van de yoga. Yang omvat de stevige, mannelijke, actieve en op spierkracht gerichte kant van de yoga. In deze les spelen we met de verschillende kwaliteiten van yin en yang en zo creƫren we een innerlijke balans. Terwijl de yang poses en bewegingen meer gericht zijn op de spieren en zorgen voor een flexibel, krachtig en vitaal lichaam, zijn de yin houdingen meer gericht op het dieper liggende bindweefsel rondom gewrichten en organen en je herstelt de stroom van energie in de meridianen. Eventuele blokkades worden opgeheven.

PERSONAL TRAINING

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal trainer. Je krijgt alle aandacht die nodig is, waardoor het mogelijk is om in korte tijd jouw doelstellingen te bereiken. Ook kun je er voor kiezen om te starten met personal training en vervolgens in te stromen bij de groepslessen. Bij Pilates Studio Leiden kun je kiezen uit Personal Pilates en Personal Gravity. De oefeningen worden aangepast op de mogelijkheden van jouw lichaam waardoor je op je eigen niveau kunt trainen. Lees verder op de pagina personal training of klik hier voor het maken van een afspraak.

Pilates bij Pilates Studio Leiden
Pilates Studio Leiden andere lessen
gravity Pilates Studio Leiden