MASSAGE

Je kunt bij ons terecht voor verschillende massages. Interesse? Stuur ons een e-mail!

Sport/Klassieke massage

De Sport/Klassieke massage is gericht op het ontspannen en activeren van spieren en het verbeteren van de doorbloeding Het activeren van de spieren en verbeteren van de doorbloeding.

Ontspanningsmassage

 De ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door langzame strijkingen en kneden. Ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid.

Antistress massage

 De antistress massage is en combinatie van verschillende massage technieken. Het is een heerlijke ontspannende en rustgevende massage. De rug, schouders, nek, hoofd, benen, voeten, armen en handen. De antistress massage duurt 90 minuten

Stoelmassage

 De Shiatsu stoelmassage is een ontspannende en activerende massage. Het is een drukpuntmassage. De rug, schouders, nek armen en handen worden gemasseerd. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Na de behandeling op de massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Shiatsu

 Shiatsu is een vorm van massage, waarbij met hand- of vingerdruk de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Een behandeling werkt ontspannend voor lichaam en geest.

 

Wij werken per offerte voor bedrijven. Interesse? Stuur ons een e-mail!