Mini Retraite

Mini Retraite

Snak je naar wat me time maar laat je agenda niet toe dat je de hele dag (of langer) in een kuuroord verblijft, boek dan een Mini Retraite! Verwen jezelf met deze unieke retraite waarbij alles om jóu draait. Je krijgt een uur Coaching om al je zorgen, stress maar ook wensen en  ambities te bespreken. Dit alles onder het genot van de beste koffie in Leiden (of thee). Vervolgens krijg je een uur Yoga naar keuze. De nadruk kan hierbij liggen op de zachtere variant die je helpt te ontspannen en naar binnen te keren, of een krachtigere variant die de nadruk legt op bevorderen van weerstand en power. Hierna ontvang je een massage van een uur. Na drie uur ga je als herboren weer naar buiten! 

De eerste staat gepland voor 27 juni 2020, lees er hier meer over!

Mini Retraite voor stellen

Heb je behoefte aan wat meer quality time met elkaar maar zit een weekendje weg of vakantie er even niet in? Zou je elkaar weer eens wat dieper in de ogen willen kijken, elkaar weer eens écht willen zien? Loop je steeds weer tegen dezelfde patronen aan en wil je die bijsturen? Ben je toe aan een nieuwe flow? Of wil je gewoon iets heel bijzonders doen met z’n tweeën?
Verwen elkaar dan met een Mini Retraite! 
Deze bestaat uit een uur coaching onder het genot van de beste koffie in Leiden (of thee). Daarna krijg je een speciale partner Yoga sessie. Je kunt beginner of gevorderd zijn, dat maakt allemaal niet uit. Het gaat om samen balans te zoeken, kracht te vinden, vertrouwen te bouwen en plezier te hebben. De Mini Retraite wordt afgesloten met een uur lang ontspanningsmassage. Jij ligt op de massagetafel (en andersom) en jouw partner helpt bij het masseren en leert zo de kneepjes van het vak zodat jullie er ook thuis nog plezier van kunnen hebben. Na drie uur ga je licht, ontspannen en vrolijk weer naar huis!

Prijzen
Wil je de Mini Retraite cadeau doen? Verras je partner met een cadeaubon. De Mini Retraite is ook het ideale huwelijkscadeau!