Personal training

personal training

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal trainer. Je krijgt alle aandacht die nodig is, waardoor het mogelijk is om in korte tijd jouw doelstellingen te bereiken. Ook kun je er voor kiezen om te starten met personal training en vervolgens in te stromen bij de groepslessen. Bij Pilates Studio Leiden kun je kiezen uit Personal Pilates, Personal Gravity, Personal with Friends en Personal Yoga. De oefeningen worden aangepast op de mogelijkheden van jouw lichaam waardoor je op je eigen niveau kunt trainen. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Loop je ook mentaal ergens tegenaan, kijk dan eens bij Personal Coaching!

Personal Training with Friends
Trainen met jouw eigen groep maximaal 5 personen en 1 personal trainer. Jullie willen binnen trainen dan kan je kiezen tussen Pilates matlessen of Gravity Pilates.

Jullie willen naar buiten dan kies je voor Pilates oefeningen of een Bootcamp training. Dit kan allemaal in overleg met de trainer.

Wil je een afspraak maken of meer informatie krijgen stuur een e-mail naar Info@pilatesstudioleiden.nl

+ afvallen
Wil je bij je personal training ook het afvallen dan kan je het pakket afvallen erbij nemen. Wil je hier meer informatie over dan kan je een e-mail sturen naar info@pilatesstudioleiden.nl

Pilates Studio Leiden personal training
Pilates Studio Leiden personal training
Pilates Studio Leiden personal training